Miiiihiiiih

Skrivet den 2009-03-13 @ 00:12:22

Sista dagen på jobbet imorrn då. Känns faktiskt lite si & så med det.
Sure, många har klagat på hur dåligt o tråkigt de är. Men det är riktigt bra ändå om man tänker efter. Folket där är ju riktigt bra (iaf dom man jobbar med)...Och inget fel på det man gör heller. Iaf då när de fanns saker att göra dvs.
Aja, har målat nu de sista två dagarna. Tiden liksom bara springer iväg, och ja, kan ju inte säga att det är allt för jobbigt.

Så imorrn då, jobba fram till frukost, sen är det ett möte med facket, sen nästan direkt efter ska vi som slutar nu, iaf första rundan, ner och äta på Davidssons.
Sen in till norrk efter det med jokuZ och kimmY och schlappa loss på badhuset o lämna in jokuZ bil på Rejmes.
På kvällen blir de nog bara att dra till Björn dalmas för att vara med några som slutar nu, men jag kan ju fan inte dricka något! Har match på lördagen sen och mitt flås går ju i botten om jag festar eller vilar för länge, apjobbigt.


ÄÄHHHHH

Känner mig lite föööör seriös när jag skriver här, de suger! ^-^

Åh fan, de kan ja ju inte missa! Ska snart göra tatuering ju!  Men är inte helt 100 på vad jag ska ha..wtf svårt!
kommer ju liksom sitta där ett litet tag, om man säger så...




WHÄÄÄÄÄÄäZ

Skäääpligt trött neu.

Määh wööööh! TJARRÅÅÅ!


Ofta liksom!?

Skrivet den 2009-03-09 @ 16:58:47

Nu när man är inne på sista veckan på jobbet så har alla vi som går denna vecka fått otacksamma jävla sysslor. Jag t.ex. får sitta i en "korg" på trucken, åka upp 10meter och DAMMSUGA alla lufttrummor som går i taket på hela bygget. Så SJUKT jävla onödigt det känns att stå och tönta.
Men gjorde en jävligt rolig upptäkt där idag. Hittade nämligen en golfboll som satt fast i ett rör uppe i taket, wtf!?!?  Hittade totalt 3st golfbollar där.

fixa lite käk nu då. sen dra iväg och träna lite innebandy, och förhoppningsvis komma in på gymmet och köra lite där med. Ska vara helt slut när jag är klar, så ma iaf somnar lite tidigare än 03.30. Inte speciellt skoj att dra runt på jobbet när man inte fått någon sömn.

Men öh, du! CIAO


Fem arbetsdagar kvar!

Skrivet den 2009-03-09 @ 00:15:01

Så är det med skitet. Har bara denna vecka kvar på jobbet, sen är man arbetslös, eller hamnar "mellan två jobb".
Mellan två jobb låter ju lite bättre? De tycker jag!

Denna vecka kommer nog bli en av dom segaste, med tanken på att man snart kommer knalla runt rastlös och jävlig hemma ett tag. Men får försöka koppla av och träna istället. Har ju iaf fixat gymkort igen så, kan ju förbruka några dagar där. Så har jag ett till lite roligt projekt jag tänkte köra på nu när man har lite tid över. Om det blir något av detta så kommer jag lägga upp en bild på resultatet.

Helt slut idag. stängde av datorn vid sju imorse, för låg och kollade på massa bra filmer jag fått hem. Djävligt nödrigt, i knoooow!  Men och!? jag är ju iaf snygg!  sen var det någon som bankade på min dörr vid ett-tiden och fick liv i mig igen. Så har varit ganska så seg hela dagen.

Men nu är det nog dags att crasha sängen.

Öh du, vi hörs! Ciao....