Vart ska det leda..

Skrivet den 2009-02-17 @ 00:18:11

Shit, var inte direkt igår man var här och skrev. Får ta och starta upp detta igen lite kanske?

Update. Inget har hänt sen sist. I stort sett. förutom det att man blivit uppsagd. Vilket gör det svårt att planera lite för framtiden, så flytten får vänta lite. Måste ju bara härifrån, från hemmet, från hålan.
Norrköping är det hetaste alternativet, men kommer ju helt bero på vart man får jobb härnäst. Sålänge det inte blir att man hamnar i en liknande håla i Norrland?  Kanske är att ta i, men har fått nog av småstadslivet nu.


Satt och läste igenom mina äldre inlägg här, nästan så man måste få skratta lite. Förra matchen där mot Succé, vann ju returen med 18-3? Lite skillnad.

Åh, nu har jag börjat lite på mitt beachbody-projekt. Har ju gått om tid, för säger ju själv nu, för att vara realist: beachbody 2012. Lite lagom där. Så får bli att klirra gymkort igen och nöta där, kommer bli allt mer tid över till det nu när innebandyn snart är slut. Fotboll nästa?

Har en grym ångest över vad jag ska hitta på nu när man blivit uppsagd och allt. Ska jag aktivera min hjärna igen och börja plugga? eller ligga och nöta a-kassa och känna sig som en tattare? 
Förvisso skulle det vara skönt att slappa lite, men skulle bli tokig över att inte ha något att göra. Kan ju inte träna varje gång jag blir rastlös...eller?

Kanske helt enkelt ska bli modell och låta världen ta del av denna godbit? ameh, som att det skulle ske.

Aja, dags att crasha
C ya