BOOM!!

Skrivet den 2008-09-23 @ 10:46:14

Vilken jävla bomb detta var då!
Blev väckt imorse av att både morsan o farsan ringde sönder o samman min telefon. Visar sig att farsan tröttnat och ringt upp chefen på mitt "förra" jobb och frågat varför de aldrig hade hört av sig angående min anställning. Fan kom de ifrån?
Aja, vidare så hade han stammat fram att dom hade försökt ringa mig, men isf har dom ringt fel nummer? för jag har då aldrig sett eller hört min tele ringa med deras nummer.
Men jag som nu hade gjort upp väärsta planen här va, att komma ifrån viken bland annat, får nu ge upp den innan den ens startat. SUCKI, men visst fan är det skönt att ha en inkomst ändå!  Plugga C-kort kan jag ju ändå göra på fritiden.

Men vad ska jag göra nu då? såhär tidigt var ju inte meningen att jag skulle vakna! DAMN IT!

Ska nog ta en kopp kaffe och ge mig ut och gå en sväng. Känns ganska rättvist mot mig själv, gå och bara lyssna på skön musik i 20min? De är väl den tiden det tar att gå runt denna lilla "håla".


BLÄÄÄ! Vill börja lira NU!
Men jag vilar även på morgondagens träning för att ha chans till att bli helt frisk nu, så man kan bli den där poängsprutaren i år med. ha!


...

Skrivet den 2008-09-19 @ 16:08:22

There u go! ;)


Hjälp mig någon!?

Skrivet den 2008-09-12 @ 18:20:39

Orkar inte ha en stel och tråkig blogg längre..

Någon som vet om någon sida där man kan få hjälp med designen?  eller om dessa funktioner redan finns här på blogg.se utan att jag uppmärksammat?  



Thaanks


Puff the green dutch stuff.....

Skrivet den 2008-09-11 @ 08:31:41

Så jävla segt det ska vara då!  Blir aldrig kvitt problemen med halsen.
Har nu haft strul i över en veckas tid. Har hostat så jag spytt upp de lilla jag fått i mig. Så har blivit max TVÅ rostade mackor om dagen.

Så nu hamnar man efter i innebandyn igen, vilket SUGER!  Hela tiden när man känner att man börjar komma in i det så avbryts det med någon skit som denna!  Så ska strax ringa o fixa tid hos läkaren. Så troligtvis får jag hålla mig ifrån träning ännu ett tag, vilket inte är så upplyftande.

Helgen som var spelades iaf två matcher. En match i Mjölby och en i Linköping. Den i Mjölby funkade spelmässigt helt okej, men inte bra från min sida, den i och mot IBF Linköping var en riktig plattmatch från mig, men så länge jag gör mål så släpper jag det snabbt.

Men just den där resan till och ifrån Mjölby kunde ju ha varit mycket bättre.
På väg dit åkte jag med denka, vars motor sket sig i när vi kom till första infarten mot lkpg. Sen väl i Mjölby, efter matchen så var det en jävla cross som plöjde rakt in i alex bil, tröck in bakdörren och rutan låg sen lite varstans i bilen. Blev att åka halvvägs med en påse där rutan skulle ha suttit. Vidare, när vi skulle bogsera denkas bil så kom vi nästan ända hem, då den bilen som bogserade mig i denkas bil körde in i mitträcket och förstörde den bilen med, och jag där bakom i denkas bil stannade knappt en cm ifrån den framför. Tur i oturen. Så blev bärgare hem till sist. Men hem kom jag.

I helgen är det cup i Köping, inte just där tv-serien "en annan del av köping" utan vi är i den andra andra? huh? aja
Men får se om jag kan medverka där, troligtvis inte med tanke på min hals. Men skulle vara grymt jäkla kul att vara med och lira och ta hem skiten. För det klarar vi lätt av!


A.J


hmm..ångest

Skrivet den 2008-09-04 @ 20:52:53

Yeah, ett tag sen man skrev här. Har inte hånt så otroligt mycket sen sist men.
har iaf hunnit med att spelat mina första matcher i SIBK nu, har funkat sådär men för att var lite positiv så har jag lyckats göra mål i båda jag spelat. Hoppas det håller i sig och målar lite till nu i helgen när jag har två matcher. Mjölby och Linköping, båda borta..

Låg sjuk hela förra veckan med feber,svullen hals och förkykd som fan. Märktes denna vecka på träningarna att man tappar så grymt mycket på så kort tid.

Aja, bortsett från innebandyn händer inte mycket alls. Och det är sjukt jävla jobbigt. Ångest dag in, dagut.
Vad ska jag göra liksom?  söker boende i sörrping och norrköping, men har ju inget fast jobb än så kan ju inte det heller. Och jobbet vet jag inte hur länge jag är kvar på heller. Liksom, anställningen går ut imorgon, sen får jag gå, eller om dom anställer mig, och då är jag fastanställd. Eller om jag släpps igen.. Men gör nog inte så mycket om jag får gå. Håller på och läser till mig lastbilskörkort nu. Sure, geek? men de är bra pengar i det och finns mängders av jobb där.
Och då har man mycket lättare att flytta också, för här i hålan finns de inte jobb.

Nog klagande..men what to do?


BYE