My life sucks, but i am funky...

Skrivet den 2008-05-29 @ 21:26:00

Men för i helvetes djävla skit!  Nu har min dator som det inte var något fel på enligt reperatören, crashat..Det är ju så lagom upplyftande. Men man ska väl inte klaga över sånt nu, är ju fint väder ute, så massa träningar osv.
Har börjat lite smått i Söderköping nu, ah, har gjort en träning bara. Har inte klarat av att gå för fullt sen tidigare sjukdom. Men springer spåret här i viken och bygger upp de flås jag tidigare inte haft, allt för att inte misslyckas nästa säsong i öderköping. Skulle inte se så bra ut att deras "nyförvärv" inte pallar tempot.

Aja, jobbet går ju som en dans på taggiga rosor, inte för att det går illa, mer att det är väldigt påfrestande att stå och arbeta i denna jävla värme man avskyr där inne, men älskar på lunchen när man bara LAPER I SÄ...
Kollade upp vilka veckor jag har min semester, blev lite less på mig själv när jag insåg att jag har semster i slutet utav Juli och in i Augusti...Där ser man vilken koll jag har..HA!


Fy fan vad jag hatar att skriva blogg..Just av detta skäl som jag nu sitter o printar ner all denna smörja..

System of a down är ju bara för bra...iaf när man jobbar, vilken speed man får på monteringen..Kändes som man fick ganska många långa blickar efter sig igår när jag dunkade på musiken...Var bara jag vid mitt bort, för micke var ivääääg till lkpg..



Gaaah, Måste ju fan ha mig en bil nu också!!  Ska de bli en "turk"BMW eller ska de bli den där eftertrakdade Golf 3an??  återstår att se...


Nahepp..om man skulle ta o runka o slå katten...Hej!


GAAH!

Skrivet den 2008-05-06 @ 13:29:43

Men för i helvete!  Avslutade precis mitt "samtal" med ngn tant på vammarhöjden`(?). Skulle fixa så man kunde ta en titt på halsen. Har ju haft problem med hals och hosta i över en MÅNAD nu. Och nu har det satt sig i örat, svullnaden alltså. Så det är inte mycket jag hör på mitt vänstra öra nu. Men som sagt, ringde ju dit, men jag fick inte komma dit. Hon tyckte jag skulle återkomma om problemen med halsen kvarstod efter att min förkylning lagt sig, och jag påpekade tydligt för henne att det är första dagen idag som jag är förkykld. Men ICKE! 
Så sjukt jävla jobbigt på morgonen när man vaknar och knappt kan prata, för så pass svullen är halsen då. Kan börja dricka och om man har tur få i sig någon matbit framåt 12-13 tiden. 
Den där tanten sa något om att de kunde vara ett "vanligt halsvirus" och skulle gå över med tiden. Aa jo tjena du, har inte släppt på över en månads tid nu, så varför skulle de släppa hux-flux nu? Har inte gjort något ansträngade på över en veckas tid utan att de släppt... Aja, sånt blir man lite sned på.
Så får ta och gå till jobbet imorrn, men kanske inte, känner inte för att smitta ner där heller. BLir bara att få stå tyst och jobba tills man kan prata isf.


Nää, om man ska ta & dra in lite mer cash på poker då. Är ju vad man gör nu när man är hemma o tråkar. Gått ganska bra såhär långt om man säger $$$$$$$$$$$$$  


FUCK YEAH!


So sick

Skrivet den 2008-05-04 @ 22:52:13

Så grymt sugen på att lria fotboll igen. Tror faktiskt inte att jag orkar spela i Hannäs längre. Har iofs bara gjort en träning där, men orkar inte åka den biten för att träna. Sen så har jag sett schemat för träningarna med Söderköping nu också..Så tror inte jag kommer orka hålla igång med allt. Så det blir nog spel i WIF igen.

Imorgon börjar försäsongen med SIBK. Och känns ju sådär superskoj att inte kunna vara med där. Har haft problem med hals och host i över en månad, men nu är halsen helt igensvullen så får bli ett besök till vammarhöjden imorrn o se om de är något skitvirus.

Första golfrundan sen förra sommaren blev igår(lördag) ett faktum. Det gick faktiskt än sämre än jag hade trott. Utslaget var ju iofs helt ok, stundtals. Men sen de andra spelet med järn gick ju inte så jävla bra direkt. Så får bli några resor ut på rangen o öva lite. Sen får man ju hoppas att man kan ta några rundor på banan också, så det spelet sitter.


Var ju hos Martin på valborg, med var även sagge o emli. Ganska trevligt. Så hade jag typ lovat emli o gå ut, men mådde inget vidare, som ingen gjorde egentligen efter att vi käkat. Förutom emli då. Ananrs blev de dricka o schlappa hos stekarn Blom.


aya..iaf en uppdatering.   Dont´t worry, be happy