You make me..No, I make you do all those crazy things**

Skrivet den 2008-03-18 @ 21:52:28

Var ett tag sen man skrev nu. Är allt för slö med att dela med mig av mitt otroligt livliga liv. Nja, kanske inte så värst mycket att skriva om ändå, då man bara jobbar,jobbar,jobbar,tränar,jobbar,jobbar...Ja du förstår.

Men lite om de senaste händelserna, bortsett ifrån jobb.

Förra veckan gick hem ifrån jobbet, mådde skit när jag vaknade, men höll mig kvar tills frukosten. Mer orkade jag inte med. Hemma även fredagen, men mådde mindre dåligt vid lunchtid, så jag beslutade mig för att inte hoppa av matchen vi skulle ha i Ljungsbro senare på kvällen. Lite tur var väl det(?). Vi vann den matchen med 9-8. Såg ut som om det skulle bli en bra match ifrån vår sida, men som vanligt så lutar vi oss tillbaka på vår ledning vi hade med 4bollar och helt plötsligt var det match igen. 8-8 efter full tid.  Jag spelade inte hela matchen, för hade grym huvudvärk och mådde skit, trodde jag skulle spy, så jag lade mig i omklädningsrummet och vilade lite. Hoppade av matchen efter drygt 10min in i 2a perioden. Då hade jag redan hunnit trycka in 3bollar.
Senare in i förlängningen så behövde vi inte mer än 24sekunder. Lindholm fick upp bollen på sin kant, och jag störtade på mål, och lyckades trycka in avgörandet, mitt 4e mål. Inte var dag det inträffar. Men spelet med Emil Engdal och Lindholm funkade ruskigt bra, sen med vår lite mer defensiva spelplan så var det inga problem alls.

När vi kom hem ifrån matchen drog jag och jokus till Emil Nygren o drack lite o lira som vanligt lite ps2. Geek, jag vet. Men kul fan för det.
Senare på söndagen så var det match igen. Då med b-laget, där jag skulle vara målvakt för första gången på 3år. Var riktigt roligt, men var helt slut efter uppvärmningen. Blev också där sönderskjuten av Olsson och Lindholm, och den sistnämnde sköt också sönder den hjälm jag lånat av jocke. Lossnade en bit i nacken där han träffat.
Jag blev lite förvånad över att jag lyckades hålla nollan i 12min och 15sek. Då ledde vi med 4-0. Men matchen slutade inte så oväntat med seger för Åby. Resultatet blev 16-8 om jag minns rätt, gick undan där ett tag, de flesta bollarna rullade in. Men jag fick faktiskt ändå till ett par grymt snygga räddningar, och en del oväntade som jag inte själv var med på. Som den som fastnade mellan hjälmen och min hals, jag såg aldrig riktigt när bollen kom, men klämde åt den lite snyggt där. Stilpoäng till mig!

Denna vecka har börjat ganska segt fakitkst. Trött som fasen på jobbet från början till slut. Sen träningen igår var ganska lekfull. Skulle ha vilat, men klarar inte av att sitta bredvid och kolla på en träning/match utan att det kliar i fingrarna. Jag tror såhär i efterhand att jag skulle känt efter lite mer innan jag var med. Var sliten efter helgen, men,men. Ljumsken sket sig mot slutet av träningen, så kommer inte bli att träna för mig imorgon Onsdag. Förhoppningsvis så känns det mycket bättre tills på Måndag nästa vecka då vi har avslutning med match hemma mot lkpg.


"Men noog om deeeej"


Skönt att bara jobba halva torsdagen denna vecka, sen blir det lite ledighet.


Fick höra att jag har 4veckor och 1 dags semester. Det räcker nog, men har ändå en semseterrätt på 5veckor. Checka facket om du misstror mig. Ha!


Näädu, nu räcker det. Återkommer igen om 2veckor igen.


Hej!


I´m gonna take you there...

Skrivet den 2008-03-03 @ 23:15:19

If you let me to....


Åh, shit så djävulskt trött jag har varit på jobbet idag. Var trött från det att vi började tills jag kom hem, men jag somnade med datorn i sängen nästan direkt också.
Men så när jag vaknade insåg jag att jag försov mig till träningen. Men det var iaf kul och träna, något upplyftande i vardagen, och inte bara jobb,jobb,jobb. Åkte iväg till sörbyskolan och spelade lite efter träningen med några ifrån jobbet. Gäller ju att hålla igång.

Helgen var riktigt trevlig. visst, var ju inte knökmycket folk, men de hade inte varit kul isf. Var lagom bra detta. Alltså var iväg och firade sagge lite i lkpg. Blev en riktig karatefylla för Martin iaf. Han spydde,däcka och sen helt hyper-på 2timmar bara. Däckade i deras badkar. Hehe
Skulle ha varit hos sagge & emli vid 18-tiden. Men jessica som skulle med han inte göra sig iordning först, sen när hon var klar så hade jag somnat, så skulle jag plocka Martin i norrk, vilket inte blev förns vid 19.tiden lite drygt.

Så jobbade jag Söndag också, 16-21. Var grymt skönt att jobba då faktiskt, Men innan blev det lite stressigt, råkade ligga i 150 innan "någon" tyckte det gick lite för fort. hehe...
Men under de fem timmar som man jobbade så han jag med mer än vad jag gör en vanlig arbetsdag. Säger en del om att jag inte är en morgonmänniska. Gå upp tidigt förstör mig bara.

Hade även två matcher i helgen, Fredag var det a-lag mot vingen. Torsk där, men jag,lindholm och emil fungerade riktigt ra ihop, trots att vi inte lirat tidigare vad jag minns. Eller jo, lite i matchen mot Mantorp.
Sen tidigt på lördagen var det b-lag mot Söderköping. Var lite kul att spela den faktiskt, vi kom inte med det starkaste viken har att erbjuda, medans skpg kom med sitt starka. märktes på slutresultatet som skrev till 9-17. Det var ganska kul att se några mindre killar i vårat lag som verkligen vågar och försöker så mycket dom kan. Vilket gav resultat för dem också, några framtida a-lagare.



Äh, nu får de vara sluttramsat.

Over and out // Andres "kungen" Jonsson