Schteek!

Skrivet den 2008-06-28 @ 20:07:32

Shit, skulle ju till jobbet idag, men jag vaknade inte av väckarklockan, eller att telen ringde. Det är sjukt när man inte väcks av sånt. Låter ju som in i helvete.

Igår så var de ju inventering också. Var kvar till 18.15ca. Är ganska gött och bara lunka omkring och räkna & skriva lite. Sen efter det var det hem för lite käk, sen vidare till Erik/Gustav. De fyllde år så blir lite partajande, i lagom mängd. Sen ner vidare på viken för att se vad som hände där. Jah, de är ju vad man kan förvänta sig av vikens "uteliv".
Men iaf, kvällen grej var ändå när "Jorchim" drev med folk om att han var från Ukraina. Det funka!  Ha!


Crasha hos Erik i soffan, täntke de var närmre till jobbet, men eftersom de inte blev ngt av mig så knallade jag hemåt efter att ha kvicknat till lite i soffan.
Sen dess har jag bara legat i sängen och kollat på lite äldre filmer, hällt i mig coca-cola och schtekt.


Får se vad man tar sig till denna Lördag då... Kanske dra upp en sväng mot Emil och se vad som händer där.



HEj


Beach-body 2012

Skrivet den 2008-06-26 @ 18:21:11

Shit, jag glömmer bort denna blogg hela tiden. Men ska iaf göra ett försök att uppdatera varje dag, ja då datorn funkar vill säga.

Har äntligen kommit igång med gymmandet igen efter en tids uppehåll. Främst för att köra rehab för ryggen,
Var där i tisdags med kim o jokus, så tänkte ja se hur mycket jag tappat sen ett halvår tillbaka. Provade att maxa i bänkpressen, men hade inte lagt av mig något märkvärdigt, tar fortfarande 90kg där. Ganska nöjd med det, men ska se nu efter sommaren om jag ökat där, vilket jag hoppas.  Har ju nämligen påbörjat mitt nya projekt, "Beach body 2012"

Haha, försökte nu i veckan att köra en bantningskur, bara för att se om det hände något. Men jag klarade bara av 2½ dag med det. Alltså, den gick ut på att inte äta något som innehöll kolhydrater. Lite enformigt med ägg och bacon varje morgon och lunch. Tog just ägg & bacon för att de var lättast och snabbast att fixa iordning.

Men ska nog ändå försöka hålla mig ifrån de lite ändå, ska iaf gå ner några kilon, för har ju fortfarande lite att ta utav innan jag blir nöjd. 
Så har ju nu något att gå efter, var ju självklart tvungen att vara lite ego, och plåta mig själv, men dock bara för att ha något att som sagt, jämföra med varje månad.


Wooohoooow, min jävla dator har ju säckat ihop igen. Eller, har nog skrivit tidigare att jag fick tillbaka den utan att något hade gjorts med den, men dom fattar ju fan ingenting där. Kanske måste sätta näven i skärmen för att de ska kunna SE felet. Bara till att lämna in och hoppas den kan fungera som den ska igen.


Sen ikväll kommer ju Ryssland pissa på Spanien tyvärr. Men spaninen har ju inte fått igång något ordnat spel ännu, och har svårt med det här som kallas lagspel. Det som ryssland kan.

Peace out..