Slick i logen....

Skrivet den 2008-07-19 @ 00:16:23

GAH, detta måste ha varit den värsta fredagen på Holmbo någonsin!....

Som det synts tidigare så var jag sjuk Tisdag och Onsdag. Men sen igår när man var "back in buissnes" så var det gym som gällde direkt. Jag känner mig så sjukt jävla pepp inför kommande säsong i SIBK (söderköpings innebandylag).
Som sparring har jag min bror och hans polare. Lirar ute på gatan ibland, lite små¨skoj, men dom lyckas alltid vinna över mig?  Trots att vi kör till 10, så kan dom vinna fast dom bara gjort 2mål? och jag 10??  haha, let it be..
Men igår då, när man var tillbaka några G lättare så var det gymmet som gällde. Kom hem från jobbet, tog mitt kreatin, sen drog jag & E.H till gymmet där jocke redan var.
Pumpade som aldrig förr, armarna svällda som ena jävla ballonger. Sen hem för att motionera farsan. Ja, vi lirade badminton alltså, han fick springa mer än jag. HA!!
Och det var någonstans där mellan gym och badminton jag bara råkgade glömma stretchingen.
Det fick jag lida av inatt, vaknade med tidernas smärta i nackmuskeln som går ut mot axeln. SCHEISSE!
Troligtvis var det en liten sträckning som gjort hela denna arbetsdag pissig, eller om det bara var en sjukt gott tecken på att jag tränat bra? haha, jadu, ingen som vet..

Idag skulel det ha gymmats också, men när jag kom dit så funkade inte den där jävla kortläsaren. Så jag och Gustav tog en runda i löparspåret istället.  Känns fint i benen.

Imorrn ska väl limpan komma hit efter "lunchtid", strax efter tolv, vilket är den tiden jag vaknar på helgen.
Ska ut till verkstaden en sväng och se hur det ser ut för vår allas kära VW caravan. Sen om vädret tillåter blire stek och bad.


DAMN, jag har ju semester i 4!!! veckor nu..vad ska jag hitta på?  Förutom Iron Maiden i gbg 26e?  hmmm


- Maskinen - Segertåget...haha, simpelt och lyckat..Jag älskar skitet


Shut up and sleep with me!


I don't wanna be your Superman...

Skrivet den 2008-07-15 @ 16:26:27

Men vafan då! Så jävla sugen på kanelbulle så det är helt sjuk!  Hade ju chansen nyss, men klart fan jag ska glömma bort dem, så nu är de helt brända. Om man nu inte gillar knaprig bulle?

Var borta på gymmet igår med jokus. Fy fan så fint de är när man kommer hem och är svällt som en ballong. Känns mustigt? haha
Körde iaf axlar
                 tuttar
                 rygg
                 nacke
                 biceps

Måste köra utav bara fan om jag nu ska nå mitt mål. Samtidigt som jag inte får köra fel sorts övningar för att inte sabba för innebandyn. Kan ju inte springa omkring och vara stel, måste vara rörlig som en katt? Nä, det tror jag inte på faktiskt, alltid varit stel och svensk, så jag klarar ut det...

Home from work..Magsjuk, jävla helvete. Ogillar att vara borta sådär ifrån jobbet, men gillar att vara ledig därifrån :P
Har ju bara denna vecka kvar nu, sen går jag på semester en vecka..Efter det jobbar jag en vecka till, för att sedan vara ledig tre veckor i sträck. Komplicerat för din hjärna? ok, ledig veckor 30,32,33,34. Fine!


Fick hem en ny platta igår med grymt bra musik. Johnossi!  Grymt bra låtar.
Den låt som de flesta känner igen, eller iaf de som lyssnar på P3, lär ju känna igen 18 karat gold.
Själva skivan heter All they ever wanted. Så införskaffa den!

"I thought 18 karat gold would save a lonely soul
But she don't sleep at night, afraid to turn out the light"

Peace out-
------------------------------------------------------------------------------------


Yeah, thats me....
.....Hey baby, I don't wanna be your Superman
I just wanna be your man and I'll be super, baby
You'll be standin' in the sun shine
I'll be standin' right here in the rain
You save me and I will save the day


Oh behave....

Skrivet den 2008-07-13 @ 14:45:13

Jeflar så skoj det var igår/natt/morse att lira Nintendo Wii !  Satt och lira med Simon,robban, denka,lindholm och delvis jocke. Satt och hinkade cola, tugga snickers och spelade massa Mario.spel. Haha, kände sig bara en aningens geeeek.

Senare på kvällen, eller mer framåt 12 så åkte vi och bada, men jag badade aldrig. Blev ganska avskräckt av denka och robban som var först i. Sen fick vi för oss att åka till skpg för att köpa mer läsk/godis. Så tog vi massa småvägar dit, och sen helt plötsligt dök det upp en hare framför bilen, som senare råkade hamna under hjulen!  Fy fan så snuskigt det luktade, och såg ut. Hjärtat hade flygit ur den och låg i en smetig pöl på vägen..BLÄÄ

Har valt att plocka bort de andra inläggen..varför?  ja, skit i det du :p

Nu ska jag bort och fortsätta på mitt beachbody 2012-projekt.

CyA


pump it..

Skrivet den 2008-07-02 @ 21:29:56

Ååh! Är så jäkla trött om dagarna nu på jobbet. Får inte mycket sömn alls, sen slita med sommarjobbare hela dagen..Men det är ganska lugnt med den biten faktiskt.
Man har ju iaf något skoj att se fram emot när man jobbar, som en belöning? Gymmet är det som gäller då. Riktigt skönt att köra slut på sig och känna sig riktigt uppsvälld, lite Arnold över det hela. Så lite roligare när man inte är ensam.
Är ju där med Kimpo & jokuZ, lite bättre iaf.

Ahop, imorrn är det tänkt att jag ska jobba fram till 20.00..Skapligt med övertid blir det ju. Är tydligen mängders av restade ordrar som kan göras nu, så eftersom nattjobbarna troligtvis inte kör imorgon, så får några från dagen köra över. Men som det ser ut nu är det inte många som orkar/vill. Men cashen behövs.

Karneval till helgen. Jävlar vad det ska krökas o ***as?  


Aja, dags att göra något nytt..HejJ!