fucKing scheisse...

Skrivet den 2008-01-29 @ 19:42:47

Shejt så trött jag är nu om dagarna, eller i alla fall igår och idag. Inget snus, det märks hur mycket det påverkar när man snusar. Men nu håller jag på och ger upp det. Kostar bara pengar och förstör kroppen, samtidigt som de är så feeeejnt..

Imorrn blir det The Kristet Utséende för hela slanten på jobbet. Fick nämligen hem min skiva idag, Sieg Halleluhja. Riktigt bra såhär långt. Så får det bli att vara där vid 06 imorrn och jobba en timma över på eftermiddagen också. Behövs tydligen.

Match i helgen som var också. Jag vet inte vad det är riktigt. Vågar inte riktigt gå in i alla situationer längre, inte sen den där smällen när ja fick åka till sjukhuset. aja, släpper nog till på Fredag då vi har hemmamatch, sen hem till mig o kröka sen, har ju ändå huset för mig själv fram tills på söndag. Om de resterande i familjen nu ska åka till Tyskland.
Brorsan fick tydligen göra en akut-opperation idag =/  Han hade ont i de nedre regionerna igår, så fick de tid till undersökning i viken. Men dom skickade in honom till norrk för en mer noggran undersäkning, och väl där så fick de bli en akutopperation. Lite jobbig för lillkillen, massa slangar in här o där.


- Annars har det varit en okej dag. Jag har hunnit med att spela bort 20.000 på allergibingo.


Thats that va, så att säga.

Back to Medal of hounor


Schtånk & Schtön!

Skrivet den 2008-01-15 @ 21:34:54

Så djävla trött man är!  Fick eller tog mig inte många sovtimmar alls inatt.
Så det blev en sjukt seg dag på jobbet. Sen efter jobbet så drar ju jag och kim som vanligt bort till gymmet och kör. Bra sliten är man nu då, körde inte allt för hårt på gymmet, men körde det rätt så det tog sig som det skulle, om man säger så. ha!

Haha. satt och snorklade runt på folkbladet.se  och hittade denna artikel ifrån vår match där jag blev skadad. Hörde av tränaren att de skulle komma någon gång i veckan, så kom jag på den nu. Lite kul läsning för er som älskar  Mina/VIBK´s motgångar. http://www.folkbladet.se/sport/artikel.aspx?articleid=3049478

Meen attee..schyssta lökar, får man känna?


Jävlar vilket muff..

Skrivet den 2008-01-14 @ 17:14:51

Ja det här blev en ovanligt händelserik helg.
Började på fredagen med match mot skpg, alltid skoj, nästan. Inte så speciellt roligt med ett par nötter som blåser i pipan. Torskade med 5-4, men fick också två må bortdömda helt felaktigt.
Efter det så drog vi in till norrk. Började med att käka på Leons, sen vidare till Kim´s place. Förkröka lite snabbt där, sen taxi till Palace. Fattar inte varför det är sånt ståhej om det stället. Det är ju inte alls så bra som folk försöker få det till. Av en händelse så festa ja upp i stort sett mitt kvarvarande kapital. Sitter nu på ynka hunda spänn att leva på. So far so good.
Lördagen låg man bara hemma och slöade. Kom hem vid 04.30-tiden. Karle var tvungen att spy hela resan hem, och Gustav med för den delen.
Söndagen så blev de resa till Motala/Lkpg, för match mot Borensberg. Startade helt okej, vi som höll i taktpinnen och styrde i princip hela matchen. Men ändå lyckades vi inte hålla tätt bak. Så fruktansvärt frustrerande att vi inte kan hålla tätt bak så fort vi styr spelet offensivt. Jag själv åkte på stryk i stort sett hela tiden. Fick 2armbågar i huvudet, ett knä rakt i ansiktet och sönderbrända ben av deras sunkiga och totalt värdelösa golv. Men matchen fick brytas när det stod 7-1 och typ 5min kvar av matchen(?)..Jag åkte på en äckligt ful eftersläng, en armbåge rakt i magen, och tappade luften och bara skakade..helt sjukt. Så fanns de ju ett par damer på läktaren där som jobbar på lkpg´s sjukhus, och dom ringde ambulans för de sa att de var bäst att kolla upp det så de inte var något som skadats i magen typ. Så fick ligga på golvet i 30min innan ambulansen kom. Sen bar det av mot Motala i ambulansen, lite pinsamt att ligga på den där jävla vagnen o massa folk bara står och glor.

En ovanligt händelserik helg..

...
Den bilden säger mycket om fredagskvällen.


Ut ur mitt huvud!

Skrivet den 2008-01-06 @ 20:57:15

Göteborg är det som gäller detta år.
Först måste jag anstränga mig lite hårdare med att sluta snusa det underbara Göteborg. Har iaf trappat ner en hel del. Märkte hur bra man somnar när man inte snusat på en dag, samtidigt som man mår skit när man är på jobbet utan det. Det är hårt.
Sen i sommar bär det av till Göteborg då man ska se Iron Maiden (den 26e?). Ska försöka ta folkan ner, för vi är ju ett par stycken som åker. Så måste snacka lite med denka om när vi ska fixa dit den förbannade växellådan. Gah.

Idag var det innebandy för hela slanten, eller nja kanske inte hela, men halva iaf?
Vi hade lite fystest eller vad man ska kalla det där för. Började med att springa viken runt i snöblasket, och jag hade mina vanliga sneakers på mig, vilket inte var helt lyckat kanske. Det varvet gick helt okej, om man bortser från de gånger jag höll på att slå ihjäl mig i halkan.
Sen när vi kom tillbaka fick vi lite vila innan nästa. Springa i trappor, upp på läktaren, ner på andra sidan, sen tillbaka samma väg. Efter två omgångar fick jag avbryta, då var det en fin spya utanför hallen. Jag ser det som ett lyckat fystest ;-)
Sen fick vi iaf lira lite innebandy, sen käka, sen lira igen. Så lyckades jag få en knuff i sidan när jag kom med full fart och trampade helt åt helvete och fick till en stukning. Inte allt för latjo.
Men till på Fredag är jag helt 100%, kanske lite mer om det går, för då har vi match i Söderköping med B-laget. Ska bli gött och lira mot dem igen. Förra matchen var underhållande. Bortsett från att vi vann så var de roligt att bara spela mot "bufflarna", ja de är så de betér sig


Nä, ursäkta mig, ska runka och slå katten. Hej