I´m the best there is

Skrivet den 2008-02-10 @ 18:09:43

Får ta och rycka upp mig en hel del vad gäller bloggandet. Har varit nära på att orka skriva, men har inte räckt ända fram.

Men har nog inte mycket att kluddra ned här ändå.
Har iofs funkat riktigt bra med innebandyn den senaste tiden, vilket är grymt kul. Har fått viss respons på det i matchreferaten osv. Som efter matchen mot Boet hemma i Valdemarsvik. Utsedd till matchens lirare, eller något i den stilen, men står så i referatet.
Hade match igår också, i Norrköping mot KFUM. Ett div.3 lag, men dock bara en avbytare. Men för det ska inte Valdemarsviks b-lag kunna spela ut dom på det sätt vi gjorde. Lindholm, Linus och jag lekte med allt och alla. Vann matchen/träningen med 11-7.

Efter matchen så drog vi till Leons och käkade deras grymt god hamburgare. Sen vidare mot kebabens place, dock ingen kebab där, men Edstrand som numera är innebende där hade någon fest.. Kvällens underhållning var nog ändå Melodifestivalen, men det var ingen låt jag gillade speciellt mycket, det var Björn Gustafssons underhållning som var "top notch".

Veckan som var har ramlat fram ganska snabbt. Jobbade in 2timmar efter jobbet i fredags. För måste sluta tidigare på Måndag då vi ska åka till Motala för att spela match. Inte så upplyftande. men sånt som måste göras.

"i´m the mtf king"


Kommentarer

Postat av: Miiira

Är lite besviken på dig andreas!.. du borde blogga liiiite mer iaf :D
puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback