Siegh hallelujah

Skrivet den 2008-02-23 @ 18:37:30

Känner mig så fruktansvärt sliten. Har ändå inte jobbat lika många timmar som förra veckan, men ändock helt slut.
Hade match igår hemma. motståndet stod Mantorp för, ett riktigt grisargäng som bara hade tur med dommaren. På tal om dennes insatts, han sög ju åsna! Allvarligt, hur kan en som han få dömma? Han har alltid varit emot viken, varje match vi har honom så kommer de mest konstiga bedömningarna. Som igår när de stod 7-6 och halvminuten kvar så sparkar de in bollen, alla såg det, utom just han med pipan. Sorgligt.
Samt hans konstiga beslut om att ge karle 2+10 för osportsligt firande. Han veva med handen och åkte på det. Mantorp-spelarna reagerade inte på det, som inte är konstigt för han stod nere i hörnet o gjorde gesten.
Men matchen vann vi ändå till slut. Det gick till förlängning där jag fick avgöra efter 3.30. Det roliga var att jag sa att jag skulle dra den stolpe in, vilket blev fallet. Ganska kul iaf.
Gjorde även 7-6 målet som jag trodde skulle räcka, eller gjorde och gjorde. Jag stod en halvmeter bredvid målet och päta sköt och träffa min axel där ja stod så den gick in. 2mål och 1ass är slutfacit. Men viktigast var ändå att vi lyckades vinna med en dommare emot sig.

Efter matchen drog vi till Emil och kröka lite, samt spelade tv-spel. Jocke,Emelie,David & jag. Ganska skoj faktiskt.
Skulle ha jobbat imorse med, från 7 till 13. men när jag vaknade mådde jag så jäkla piss. Kan vara på väg att bli sjuk, vilket inte uppskattas.


Så får se hur man kommer fördriva denna lördagskväll. Ska iaf se Björn Gustafsson på melodifestivalen, de är det ända jag ska se av de påhittet.


Jag är kung, sug och svälj!


Jehovas

Skrivet den 2008-02-14 @ 18:40:50

Jag får mig nog för lite av den sömn som egentligen så väl behövs. cirka fyra timmar varje natt, när man egentligen behöver åtta timmar för att "ladda upp". Sen på det har jag kört minst två timmars övertid varje dag, hela veckan, så jag pallar nog inte att jobba på Lördag mellan 07-13..

Morsan snacka ngt om de barn som går i hennes klass. De där johovas verkar ju inte normalt funtade i huvudet..Blir ju förvånad över hur JÄVLA LÅGT IQ dom har. En grabb i hennes klass har tydligen en lillebror på ett år, och denne unge hade tydligen gjort som alla småbarn gör, bitit sin mor. Då tog jehovas ett steg tillbaka och ville inte ha med dem i sin församling, för att barnet på ett år hade djävulen i sig. De hade först försökt att locka djävulen ut ut barnet med ngn sjuk ritual. Ni hör ju hur sjuka dessa människor är!....


Jag är förövrigt kung...Har jag läst i ¨senaste krönikan på innebandysidan, www.vibk.se


Idag kände jag mig inte så pigg på jobbet, och fick svar på att jag inte såg så pigg ut heller, när jag står på morron när vi börjat och toby kommer fram och bara pekar och skrattar. Jo men tack hörru! haha


Fy fan så skön jag är!...


I´m the best there is

Skrivet den 2008-02-10 @ 18:09:43

Får ta och rycka upp mig en hel del vad gäller bloggandet. Har varit nära på att orka skriva, men har inte räckt ända fram.

Men har nog inte mycket att kluddra ned här ändå.
Har iofs funkat riktigt bra med innebandyn den senaste tiden, vilket är grymt kul. Har fått viss respons på det i matchreferaten osv. Som efter matchen mot Boet hemma i Valdemarsvik. Utsedd till matchens lirare, eller något i den stilen, men står så i referatet.
Hade match igår också, i Norrköping mot KFUM. Ett div.3 lag, men dock bara en avbytare. Men för det ska inte Valdemarsviks b-lag kunna spela ut dom på det sätt vi gjorde. Lindholm, Linus och jag lekte med allt och alla. Vann matchen/träningen med 11-7.

Efter matchen så drog vi till Leons och käkade deras grymt god hamburgare. Sen vidare mot kebabens place, dock ingen kebab där, men Edstrand som numera är innebende där hade någon fest.. Kvällens underhållning var nog ändå Melodifestivalen, men det var ingen låt jag gillade speciellt mycket, det var Björn Gustafssons underhållning som var "top notch".

Veckan som var har ramlat fram ganska snabbt. Jobbade in 2timmar efter jobbet i fredags. För måste sluta tidigare på Måndag då vi ska åka till Motala för att spela match. Inte så upplyftande. men sånt som måste göras.

"i´m the mtf king"