Drop it like its hooot...

Skrivet den 2008-08-19 @ 09:44:58

Men vad ovärt det känns nu att ha ställt klockan på 06.00 då!  Skit att det inte blev ännu en rolig skräll för damerna i handbollen.

Är ju ändå uppe nu så kanske kan vara skönt att dra bort till gymet lite?
Mjo, så får de bli, ska bara trycka in lite ny musik o "musikdooosan"

Arbeta hårt för att minska i vikt o få fram de muskler man ändå har där under....någonstans...
Så blir man nog nöjd någon gång..kanske? ^-^ haha


C YAA!


Lucky for you I look good in anything, but you already know that

Skrivet den 2008-08-18 @ 17:37:26

Så var det avklarat då.
Igår klarade jag av mitt mål med gymmet, tog nytt pers i bänkpress! 100kg är nu avklarat. Men kändes som om jag skulle kunna pressa 10kg till?

well, i fredags så var det premiär för mig i SIBK´s matchställ. Träningsmatch mot Flen.
Kanske inte var något man kan gå efter, men var ändå skönt att få göra ett mål och ett ass. Behövs för att komma igång ordentligt. Men var tvungen att bryta efter halva matchen, precis som på träningar när jag måste bryta. Får som krampkänningar i rygen och helt orkeslös där. Ingen kraft över.  Kan vara sen muskelbristningen där.


Snart träning igen, tror jag står över den idag och försöker fixa med ryggen istället. Kanske lika bra det?


Satt och kollade igenom externa hddn på lite bortglömd musik? har massa musik där som jag knappt lyssnat på, men så hitta jag denna goding Sonic Syndicate - Denied   Låter väldigt likt In Flames...



Ara är kungen av brottning!  Fuck FILA...

Klockrenaste prisutdelningen någonsin! Way to go..


blablabla

Skrivet den 2008-08-12 @ 02:24:44

Aow så är man igång med innebandyn igen.. Ser fram emot varje träning, trots att vi idag hade kvar att springa 2,5km. Men kunde ju ha varit bättre för min del. Min rygg har inte blivit helt bra än, så mot slutet av spåret så började jag få de där sköna kramkänningarna. Måste vara den muskeln ja fick brisningen i som är för kort. Så får se till att dra ut den lite nu.
Förhoppningsvis ska man vara med på matchen nu på fredag. Ser verkligen fram mot första matchen för SIBK.
Men nu när ryggen håller på lite som den vill så kommer man inte riktigt in i spelet och kommer efter, och därav få mycke svårare att ta en plats direkt. Men ska göra vad jag kan för att fixa de.

Wohow, gymmet är man ju i full gång på också. Nu har jag iaf gått ner något kilo som känns bra, men mer ska de bli, och mer biff? ska de bli också. haha

Aja, fy fan vad jag hatar att se på OS..ligger just nu o ser på Boxning. De där jävla poängsystemet suger så så sjuuukt hårt..Så de är inte alltid den bäste som vinner boxningen, iaf inte på OS.


Man har ju haft det bättre om man säger..Allt bli inte direkt som man vill hela tiden, vill liksom inte pressa på något som någon annan inte vill eller vågar..


Thats all..btw. hatar att blogga, men känner mig lite smått tvingad...av mig själv ändå..WIIIERDO