I Want you here tonight

Skrivet den 2007-09-13 @ 00:09:30

Så var man inne på sitt ANDRA inlägg här. Det går undan med bloggandet verklige, som en drog, men annorlunda på något vis.

Helgen som vi nyss passerat kan man samanfatta med två ord, Den Sög.
Grymt jobbigt med innebandycup/läger faktiskt. Började redan när vi åkte till Ödeshög och kom dit i lagom tid, tyckte vi spelare. Men inte vår tränare. Inte blev det bättre av att den bil som hade släpa kom alldeles för sent så vi inte fick något ordentlig uppladdning, utan en mer stressartad hokuspokus.
Vi började att spela mot Mjölby, vi torska fint med 9-2. jag fick in ett helt ok skott i "klyka" sen kom det en eftersläng eller vad man ska säga, det var iaf en höfttackling efter jag sköt, som träffade så fint att jag fick till en halv volt och landade på ryggen. Den skadan innebar att hela för första-line satt på bänken perioden ut med skador. Andra matchen på lördags förmiddagen gick sådär, torska 5-4 mot Boet, ifrån ödeshög. Inte mycket att skriva mer om från den helgen mer än att vi inte spelade innebandy sista matchen mot Linköping, utan torska lagom med 18-5(?).  Det som ändå var någorlunda roligt var när vi var i klubbstugan, såg op film och pratade om helt osamanhängade skit fram till 03.30 cirka.


Sen har man haft tre väldigt tunga dagar på jobbet. Grymt segt att stå ute i tungmonteringen helt själv, men har hört på ryktesvägen att Kim ska börja på holmbo nästa månad. Hoppas han kommer dit jag är. Lite roligare kanske.


Och idag har jag börjat med en ny syssla framöver. Tränare för VIBK´s P-13. Kul och se om man kan få någon pli på ungarna. Väldig blandad kvalitet, om man så säger.



Skönaste från lägret till sist var nog att någon lyckats få till det sjukaste smeknamnet på Karle. Andreas "Lisa" Karlsson. Haha!



I Söndags kväll så åkte jag iväg lite otippat(?) till skpg. Något jag absolut inte ångrar, utan vill mer..lovely.
Dock var jag helt slut och somnade nästan vid frukosten, men det är smällar man får ta, Helt klart värt det!


Ying Yang Twins - Whisper

The Knife - Pass this on


Not drunk enough to Fuck

Skrivet den 2007-09-06 @ 21:57:26

Öh, vad ska man börja med?
Har så fruktansvärt mycket att skriva om så jag vet inte riktigt var jag ska börja.


Äh, det där får räcka som ett första inlägg, lika kort och intensivt som när man blir av med oskulden..Vilket jag blev på blogg.se nu. Några minuter, sen POFF. Vad var det som hände?   Äh, hörs!



Three days grace - Home
Breaking Benjamin - Forget it