"Falling even faster for you..."

Skrivet den 2007-10-30 @ 23:18:12

Uppdaterar dåligt här? Mjo är cool nog att hålla med. Skriver mest en massa strunt som ingen bryr sig om. He he.

Mår skit. Har haft nedsatt hörsel på vänster öra i nu 8dagar. Och idag har det börjat bli mer likt tinitus med ett ständigt tjut. Inte skoj alls, så imorrn ska ja fixa tid och kolla upp det.
Var ju tvungen att gå ifrån jobbet idag med. Var helt yr i skallen, snubblade fram och hade mig. Pga örat? mjo har hört att balansen påverkas av det iaf.
Annars fortsätter det att gå mindre bra för mig.
Börjar ledsna på innebandyn. Går skit hela tiden. Iofs, har ju slagit av min Exel Scream så har fått plocka ihop en ny med lite rester från andra vrak. Skjuter förvisso som en gud, fråga bara päta, eller mer att kolla på hans ben. Fint märke av bollen.

Gymmet känns iaf mycket mer motiverande än innebandyn. Där går det som tåget. Lite kul igår var ju när jag skulle ta av mig tröjan, men lyckades inte när biceps var helt fuckad. Hade precis kört 4set, så tröjan fick vara kvar.


Men! bara 33dagar kvar till Thailand nu. Ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort. Men lagom kul att sitta på ett plan och nöta röv i 13(?) timmar? Nope, don't think so. Men väl där kommer de bli att sola sig neger.


Tjingeling badring!


Girl you know there's no fun without the magic stick

Skrivet den 2007-10-28 @ 22:11:47

Good evening ladies I tell you from the start
I'm hoping you enjoy my amusement park
There's lots of activities fun things to do
And now I find my pleasure in pleasing you
Some rides go fast some rides go slow
If your heights went up high yeah I go low
It tastes so sweet let's dig in cotton candy
We get carried away we be starting a family
It's a perfect time for a magic trick
Girl you know there's no fun without the magic stick



Lägga ner?

Skrivet den 2007-10-22 @ 21:39:24

Efter kvällens träning känns inte suget för stort för att spela ändå. Dock inte bara träningen som gör att jag funderar än starkare på nattskiftet. Dels för att man slet som ett djur och var bland de bättre på planen, men fick inte någon cred för det. Så nu ikväll så gick min klubba av under vår " glada och lekfulla" träning. Det är inte kul, och kommer heller aldrig att bli kul med denna "rättviseinnebandy". 
Det skulle inte enbart vara dåligt med att ta ett break ifrån innebandyn. Min kropp har ett antal olika skavanker på grund av detta. Som min tå, låter ju larvigt, men det gör fruktansvärt ont och får svårt att gå. Räcker ibland med att slå i på jobbet med stålhätta för att det ska grinas illa. och mina knän? de är ju inget man kan byta när man blir äldre direkt.

Det positiva om jag tar nattskiftet är ju den höjning av löningen som sker, så då blir de mer aktuellt för mig att flytta till ett eget place, behöver inte vara till norrk än. Först bygga upp en stadig grund att stå på, sen fixa nytt jobb i norrk. Eller om jag tar studier lite mellan där? 

Vet inte riktigt varför jag snöat in på att flytta till just Norrköping. Finns ju andra ställen man kan flytta till. Varför inte Linköping? aja. Vist, Norrköping är en rätt skön stad, men man kanske vill se sig om lite mer här i vårat avlånga land.

Ge mig ett värdigt liv att leva.


Miss you love..

Skrivet den 2007-10-21 @ 22:21:44

Jag måste vara den segaste människan på denna jord, om man får tro andra. Jag börjar luta mig åt de hållet också. För man kan ju inte gå omkring och grubbla på det som har varit, utan lägga mer fokus på vad som komma skall, eller vad man verkligen vill med sitt liv.
Så nu får de vara dags att ta tag i det hela, åtminstonde ge det ett gott jävla försök. Så nu är de att dra ett sträck, eller bara sudda ut det som varit, för kan inte fortsätta gå och deppa ihop och förstöra mitt liv på sånt.
Mjo, är inne i en sån otymplig tänkarperiod nu. Började med det efter att jag kanske måste välja ut innebandyn framför jobbet.

Blev mer eller mindre tvungen att jobba över 3timmar i fredags, för att jag var tvungen att göra klart en order som skulle gå på söndagen. Så när jag var klar med monteringen så kom jag på att det skulle packas också. Men de gick undan då alla hjälpte till(kim,jocke,simon,jag)  Men de var ju bara jag som fick ta tag och göra de där otympliga kylarhelvetesskapen.
Sen när man kom hem, så var de bara att slänga sig över kylskåpet och göra sig lite mat, för skulle ju till trevliga Ödeshög och spela en match på en fredag!

Äntligen slapp jag göra mina otrevliga magplask denna gång. Den matchen var min. Lekte en hel del med dem, så de blev ganska uppretade, men vi blev något mer uppretade över att de där pojkarna i gult som blåser visselpipa var helt fuckade för kvällen. Ett exempel på det var när en av boets svarta får svingade sin klubba och träffade mig rakt på min PENIS, utan att ens få en tillsägelse? då är det något som är fel.
Men nu fick jag äntligen till att göra ett snygg mål också, vilket var en otrolig lättnad, ETT SPELMÅL!

Lördagen var inte så skoj som de var tänkt. Blev mest tjut och skrik. Vilket man förstår, men ta de gärna på ett annat ställe nästa gång!?...
Hade ju kunnat fixa cash så jag kunnat ta mig till norrk istället, ha de mycket trevligare o vara med de man gillar mest!  Kanske inte visat det speciellt. Men de hör till en av de förändringar som ska, eller måste ske.



WOSH, inte alls långt kvar till Thailand nu. Ska bli så grymt skönt att komma hemmifrån i två veckor.


Silverchair - Miss you love


Tjingeling badring.


Driver ni med oss!?

Skrivet den 2007-10-18 @ 22:38:32

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAADIIIIIIOOOOOO WIX!

Är detta ett skämt som gått över styr eller vad är det frågan om? Radio Wix 97.9 ????
Jo ni ser rätt. Det har startat ett nytt radioprogram, som är ifrån Valdemarsvik.
Visst, själva ideén är ju god, bra med sponsorer verkar det som iaf. Men varför inte försöka göra det bästa av situationen istället?  Nej, för det finns inget kompetent folk här i Valdemarsvik, NOLLOR!
Hela denna dag har varit en ren underhållning/pina. Jag har faktiskt svårt att bestämma mig för vilket. Det är nämligen så att dagens radiopratare inte var någon mindre än TOBBE NINJA! Jag skämtar inte, det var han, alla vet det nu. Inte så svårt när han har beskrivit sig själv hela dagen. Ta detta t.ex. "min far då heter Sune då, och jag själv har ju tatuerade armar och röker lite då & då, så om ni åker förbi här utanför så tuta gärna så hälsar ja på er"
Say whaaaat? 
Hela dagen har som sagt fyllts med sjuka och helt vrickade kommentarer, så tar ett par stycken här nedanför:
precis spelat klart en punk-låt då han utbrister med ett garv, " ja där hörde ni en punk-låt, som var som en spark i en nazist's skalle"  Eller denna goding; " Nu ska jag gå ut och röka lite, så jag sätter på 3låtar ni kan lyssna på sålänge" Och låtarna han då drog igång var för att hedra alla bönder i Valdemarsvik? Okej???


Idag har jag blivit tillfrågad att börja jobba natt. Jag är lite tveksam till det, trots att man tjänar ungefär 8tusen mer i månaden, för 3.4 dagars arbete. Men anledningen till min tveksamhet är ju den att man absolut inte får något liv utanför Holmbos väggar. Måste lägga ner innebandyn helt, om jag inte kan lira lite matcher med b-laget.
Vist, gym går ju alltid att träna på, men det är ju inte samma sak, har ju levt med innebandyn nu ändå i snart 10år.
Ska se över lite olika möjligheter imorgon, om jag kanske kan ta en månad och prova, kanske se om jag kan sticka ifrån en timma o träna, sen tillbaka? aja, den som lever....den får väl se de andra dö.

Har varit på gymmet ikväll. Körde igenom överkroppen lite. Det kändes helt okej, men får nog ta några till lätta pass innan jag kör på hårt.
En sak till med gymmet. Jag brukar störa mig på en del folk som står och tar kort och spänner på gymmet. Men det är mer de som "spänner" med sitt överhängade fett jag stör mig på. Kom på mig själv förut när jag var så inne i det att fan, ta lite kort? 


(observere tidigare inlägg med seriositeten)


ByeBye then


Samson, fly away

Skrivet den 2007-10-16 @ 22:57:31

Today....Nä nu får det räcka med engelska för idag. Har pratat engelska halva dagen med någon kvinna som ska arbete med mig på tungmontaget i några dagar? veckor?  jag vet inte hur länge, fick bara information att jag skulle ha en höjdare ifrån huvudleverantören Oiltech med mig, visa hur jag gör, tror jag i alla fall?
Annars har dagen varit som en våldtäkt. Segdragen och sjuk. ( Ta inte allt i min blogg för seriöst, snälla!)

Imorgon har jag en seg dag framför mig. Vill till gymmet och putsa till några detaljer, men blir ont om tid om jag ska träna p-13, kolla på b-laget och sedan träna själv. Men jag tror nog att jag tar och putsar lite innan a-lagets träning. lagom igång då efter gymmet.

På Fredag......Segt.
Har match i Ödeshög, och matchen där börjar 20.00. Dock jävligt kul att spela, men liksom, att spela i ödeshög på en fredagskväll, efter en veckas hårt arbete? mjaa...


Regina Spektor - Samson  
Lenny Kravitz - Fly away
Billy Talent - Red flag

Ja, listan kan bli lång över de nya låtar jag fått som är helt underbara.


Ska nu gå och ta mig en underbar dusch, sen krypa till sängs. Det är jag värd, jag är värd det bästa...Så är det bara PUNKT


ZEBRA( SeBrA.)

Skrivet den 2007-10-15 @ 23:39:43

Seg som stryk.

Vaknade 19.10 i söndags. Sjukt, jag vet!

Stressig dag på jobbet idag med..hade en order på 25 kylarpaket som skulle ut udner dagen. Tiden var på 750min!!!  Men jag smacka ihop helvetet som en jagad jude. Klarade mig så jag kunde påbörja en ny order. Fan va perfekt jag är. Underbar, ja allt du kan tänka dig.





It don't make any difference to me, what the world
thinks about us baby, cause in my heart I will always
believe, that we were meant for eachother love ain't
got no color, it don't make any difference to me
what they see


Wonderwall

Skrivet den 2007-10-14 @ 03:16:36

Så var man helt plötsligt inne på söndagen.
Fritid, ledig helg? Nae, inte ens lite denna helg! Helt jävla åt helvete är det.

Anledningen till att jag inte fått mig någon vila denna helg beror helt på jobbet. Slutade med monteringen igår(Fredag) vid elva-fikat. Sen var det dags för hela monteringen att ha inventering, men det var inget måste, men var bra om man var med, så det gick snabbare. Så såg jag min chans att hova in lite extra semestercash. Idag, Lördag. var det också inventering. Det var sagt att vi skulle hålla på från 07.00 till 13.00. Men icke sa picken, utan vi kom därifrån vid 16.00 på ett ungefär. Sen efter det så åkte jag hem, lade mig i soffan och fick ett infall av att jag bara var tvungen att dräpa ett Super Meal. Sagt och gjort, dräpte det fint, satt som ett smäck.


Match igår mot KFUM Linköping. Slutsiffrorna skrevs till 11-2? till oss. lite synd för jocke kanske, när han släppte in sitt första 14.30 i 3e perioden.
Har hela tiden pratat om mina extrema magplask. Detta var också ett magplask om jag själv får tycka till. Men jag kunde inte gå för fullt då mitt knä börjat strula, samt att jag kan ha en spricka i min tå. Så med en upptejpad tå så klarade jag mig igenom matchen. Fick med mig ett mål och en utvisning.


Ah, nu när jag är så äckligt trött efter att ha sovit max 3 timmar mellan Fredag och Lördag så glömmer man lite..Konstigt nog fick jag inte med "grej oft the day" ..fick min fot under tonnas truck idag. Stod och räknade saker i en pall, så började han köra, utan att jag hade en tanke på att min ONDA fot var placerad mitt i hans körbana. En truck i den storleken är ju inte alls att ha på foten. Men ja skrek till så han körde inte helt över den, utan mer stannade mitt på foten. Tur var väl att jag hade stålhätta, så fick inte foten helt mosad i alla fall.



Haha. Jag är bara för skön. jag vet...Hey, thats me, i am gooood..And HOT


It's never too late...or is it?

Skrivet den 2007-10-11 @ 22:59:10

Har nu suttit och pinat mig framför Spiderman 2, i ungefär 20min. Det räckte för att jag skulle må dåligt. Jag vill ju också kunna kasta mig runt som han gör.  Ibland är det bra orättvist.

Tog ledigt från jobbet igår för att åka in till Norrköping och vaccinera mig. Gjorde det med franZ, Pernilla och Hanna.  Jag tror nästan den där damen som gav mig sprutan stötte på mig eller om det var ren inbillning bara. Må så vara i detta fall.
Jag kan bara inte förstå all den fasa som uppstår när man pratar om vaccinering, eller bara det som har med sprutor att göra. Det känns ju nästan ingenting alls. Men alla kanske inte är som jag, både mentalt och fysiskt stark?   Fult att ljuga va?  Förlåt då!


Imorgon blir det till att jobba över till 18.00. Slutar ju 13.00 vanliga fredagar, men denna fredag är inte som alla andra, utan har inventering. Låter ju lika oglamoröst som det är. Och samma visa gäller på Lördag, hör och häpna, jobba på en Lördag, frivilligt dessutom! Men är i stort behov av cash nu när man har en resa att betala, samt att ha lite fickpengar med sig till Thailand.

Vet inte om jag kan spela matchen imorgon kväll ännu. Fick ju avbryta träningen igår för att jag HAR ONT I MIN TÅ. Så, skratta på... Men jag har nog en spricka i min tå, gör helt otroligt ont ska ni veta.

Måste ner till Lund och kröka med vår allas vän Erik. Ska bli ett jävla drag där nere när jag kommer. Jag har otroligt höga förväntningar på studentstaden, Lund.  Vi har faktiskt planerat sedan vi gick i 8an, att vi ska tävla om vem som tål mest. Det bör vara jag, eftersom jag har lite mer att fylla ut, men en härdad E.K är inget att leka med.


På tal om absolut ingenting....Kom hem ifrån jobbet i tisdags, slängde mig i soffan för att slockna som den gud jag är, men så när jag är påväg in i dimman..Underbar musik, de är som sex, kanske bättre ibland, i alla fall, det var Bloc Party. De här nedan är bara måsten i era mediabibliotek!

*Banquet
*Helicopter
*The prayer



Kalle, jag och jokuZ
 Hos M.B


FCUK

Skrivet den 2007-10-07 @ 20:51:30

Fick höra att jag bara skriver saker som händer under helgerna, men inte i veckorna. Svaret på det är som så att det inte finns något att skriva om från veckorna. Jag har helt enkelt inte ork eller tid för att skriva tre rader om ingenting.
Såhär ser nämligen mina veckor ut: Åker till jobbet 06.20. Kommer hem 16.20. Måndagar och onsdagar innebandyträning. Resten är bara fullt av ingenting.
Men ska ändra på det nu. Måste ju få till en "thai-beach-body". Så får bli att fixa kort till gymmet och köra där de dagar som jag inte har träning/match.

Under fredagen blev jag sugen på att dra iväg och köpa mig något. Var även tvungen att köpa mig en jacka. Så kollade runt lite med jocke och Kim om de skulle hänga på till Falerum. SÅ vi drog dit direkt efter jobbet och gick lös på allt där inne. Fastnade för en jacka direkt, grymt skön, lite snygg också(?). Men kollade prislappen efter att jag provat den, så blev lite konfunderad om jag skulle köpa den eller ej. Gick på 1400. Men sånt man får ta, visa lite cashflow som man inte har.
Kollade sedan på b-laget när de spelade mot Antvarden. Eller spelade? skulle jag inte våga påstå som det såg ut. Orkade inte se hela matchen så vi drog i slutet, pinsamt var ordet.

Lördagen hade vi match med a-laget i Bråvalla. Torsk med äckliga 8-7. Jag kan bara inte förstå hur ett lag som Bråvalla kan ha sådan äcklig tur. Gick därifrån med ännu ett magplask från min sida med bara en assist, värdelöst! Detta som skulle bli ett kanonår. Kanske ska prova att spela full som jag gjorde nere i Åhus? Där lekte man ju in alla bollar mot sjukt mycket bättre motstånd än vad man bjuds av i vår serie.
Sen var det mycket bråttom hem till Valdemarsvik för att fixa sig och ta bussen in till Norrköping igen. Men jag hade inte tiden på min sida, körde på som aldrig förr så de luktade bränt om bilen, då valde jag att ge upp jakten och vände tillbaka. Åkte till Max och mötte upp sagge mfl. Käkade och drog till Martin där det var bestämt att jag skulle däcka, till varje pris. Och så blev det. Är nöjd med det i alla fall. Trevligt folk var det också, ganska nytt och lite polare från förr som dök upp.

Vaknade upp idag(söndag) helt ovetande om vad som hade hänt de sista två timmarna hos Martin innan jag kastat in handduken. Men kom snabbt på hur jävla roligt det var när jag kollade in wiggans fest, där Edstrand hade däckat vid kylskåpet och fått hela huvudet insmort med raklödder! God damn!


Thats that...Fuck you all!


We have to take our clothes off!

Skrivet den 2007-10-04 @ 22:01:48

Well..Thats a start..


Detta får bli snarlikt med mitt första inlägg på denna blogg. Alltså kort och intensivt som första gången...Ja ni förstår.

Har blivit petat ifrån B-laget för första gången nu. Känns oerhört bittert. Det är ju liksom där man vill och kan spela sådär lagom seriöst som passar mig bäst. Vann ju ändå poängligan där alla år jag spelade b-lag. "I'm the mtf king"

Veckan som varit har varit lika fullmatad med ingenting som vanligt. Jobbar arslet av mig för en slavlön. Men det är ju ett jobb. " Vi har ju inte ens en jävla svensson-lön på det här jävla stället..Till och med slavjävlar tjänar bättre än oss på det här djävla skitstället" Som "pump-matte" sa på halvtre-fikat idag.  Ligger ju en hel del sanning i det.
Men ändå, veckans höjdpunkt måste ändå vara då ronna flippade ur totalt på elva-fikat. Han tog en pallvagn och körde iväg 4st pallar. Rakt in i matsalen och lät det stå där. Han gjorde ändå bara det ingen annan hade stake till att göra, nämligen visa att det inte håller i längden med att truckarna inte tar sig fram pga. det lilla utrymme som ges. Ingen ordning alls på stället.

Träningarna denna vecka har ju varit latjo? Nja, inte direkt. Måndagens träning blev vi bestraffade för att vi inte tände till. Så vi fick köra den så väl kända "idioten" i FEM minuter. (Som om man vore piggare efter det?)
Onsdagen gick bättre. Lekte med alla, samt blev arg för allt och körde lite fula knep, inte helt osynliga direkt, men fick de andra ur balans.

Match nu på Lördag i Bråvalla. Kommer smälla på som bara den, så slutar med en natt på akuten? eller så slutar den med att jag ligger helt utslagen i Martins lya, dyngrak.
Eftersom jag inte får spela med B-laget på Fredag så ska jag i alla fall kolla på matchen. Men innan dess ska jag och Anders, coacha fram vårat p-13 till seger. Jag har ju stor del i det i så fall. Har ju haft hela två träningar med dem. Får se om jag orkar med dem i fortsättningen. Små ungar som är überkartiga. Så funderar på att köra en sjukt hård träning med dem när det är min tur att träna dem nästa gång. Får hoppas inga föräldrar sitter på läktaren och kollar då.

"Ja du förstår att när jag var liten så sprängdes en nyårsraket i fittan på mig. Och det ända sättet för läkarna att fixa den, var att opperera in ett sugrör från McDonalds, så du är ju helt perfekt för mig, ska vi knulla?"

"Allvarligt talat, du kan ju för fan slå ihjäl någon med den där stora köttklumpen(bullfittan)"

"Jag har ju letat jättelänge efter en bullfitta, jag är ju alergisk mot vanliga kuddar, så jag kan ju bara sova ordentligt mot en stor fet bullfitta. Sen är jag rik också, jag har ju hela röven full med pengar, ska vi köpa skor? wohoo"

Det där är några roliga/sjuka (?) citat från en film från youtube. http://www.youtube.com/watch?v=P0T2mpUb8yo




Längtan efter något kan vara något av det jobbigaste. I alla fall när det är något man känner att man bara måste ha. Och när man väl fått smaka på det goda vill man ju bara ha mer,mer,mer, MEER. Men det är väl så som det ska vara. Längtan efter det omöjliga, eller det helt perfekta. Eller, finns det verkligen något som någonsin kan bli perfekt?  Jag har svårt att se att det någonsin kommer kännas perfekt, för hela tiden dyker det upp något nytt man vill uppnå, eller ha i sin ägo. Så jakten på det perfekta har jag lagt ner. Men man vill ju ändå ha det så bra som möjligt hela tiden.    ( varför bladdrar ja som den här skiten??? )  

Pernillas fel att jag skriver så mycket..Jag sa ju att jag inte kan sluta när jag kommer igång..Evighetsmaskinen..Det är jag det.  I vissa fall.

Men nu är klockan slagen för att krypa mot sängen och hoppa sig trött. 



Auf wiederhören // The one and only jonskük.


Femme Fatale

Skrivet den 2007-10-01 @ 22:42:42

Satte mig i soffan igår för att hitta något bra på tv att slappna av till. Det slutade med att jag kollade på 6an, de visade Femme Fatale om jag inte missminner mig totalt. Hade sett på vinjetten innan, och den såg hur bra som helst ut där ut en killes vinkel. Det fanns vissa stunder man bara inte vågade blinka för att missa något som dök upp. Men det hela slutade med att jag somnade ifrån det och vaknade upp i soffan vid två-tiden.

I fredags hade vi seriepremiär hemma i "viken". För mig ett magplask med en utvisning, en bula, en lårkaka och en ömmande vad. Kom aldrig riktigt igång, men var iofs lite svårt med tanke på att vi mötte Borensberg, ett lag som ser ut att ha lirat korpen i 12år. Hugg och slag var allt de hade att erbjuda, samt att de hade en vidrig japps där bak som var ute efter att sparka sönder mig. Vi vann dock med 4-3 till slut.

Lördagen kom lite oväntat tidigt för mig efter att ha sovit 3timmar. Upp och gjorde mig iordning för att dra ut i skogen och kolla på rally. Viksåttan som går vart annat år här.
Det var ingen höjdarupplevelse direkt, med en bror som sprang omkring och larvade sig med våra enormt tysta och stillasittande grannar? nja, de är nog raka motsatsen de där boysen.
For hemåt sen, slängde mig i soffan och såg mitt älskade Djurgården krossa Örebro med 4-1(?)...
Kvällen var planerad hela veckan, men det blev inte som jag tänkt mig, var helt förstörd i kroppen och orkade bara inte dricka något speciellt. Men det gjorde absolut ingenting då den bästa P, kom hit. Drog till Tobbe på ett lite avslaget förkrök, lyssnade på lite historier om tobbe o engdahls sommrar.


Sitter här nu, mätt av pizzan jag svullade i mig helt respektlöst nyss och avnjuter ett glas coca-cola och lyssnar på Kents nya Ingenting, och jämför den med Basement Jaxx låt, Wheres your head at. Tycker det låter extremt lika stundtals.
Träningen förut var en ganska avslagen historia. Eftersom jag vaknade lite senare än planerat och insåg att mor var i affären, och hade bilen. Lite smått panikslagen drog jag ihop träningskläderna och stampade i hallen. Kom till träningen ca 10minuter sent. Men det var bara att säga som det var till vår kära tränare, med ett undantag som jag inte nämner.

På Lördag ska det festas hemma hos Martin i hans lya som han pimpat upp med en fet tv och lite shit. Har match i Bråvalla innan. Så det blir att festa med en smak av seger. Sen på Söndag så ska jag, om det blir som sagt, och som jag vill, att köpa sig lite nytt till garderoben med mig nya personliga stylist Pernilla. Slå det om du kan!

Men nu ska jag lägga mig och läsa min grymt sköna och nyinköpta bok, Snabba Cash.

Ha det skit så jag får njuta lite!

Rosebud out!