Gott ny...men vafan, snö!?

Skrivet den 2007-12-31 @ 11:43:56

Var kom all denna snö ifrån?  Ett par dagar sent för den vita julenm, måste vara en felinställd vädermaskin.

Var inne och lämnade mor och syster på sjukhuset igår vid 18-tiden. Var regn när vi åkte hemifrån, men sen när vi kom till Söderköping så var det en vit vägg vi mötte. Man kunde inte se var man skulle åka. Låg och kröp i knappa 50 hela vägen till Norrköping, ändå fram till Hageby, där slutade det helt upp. Satt kvar på sjukhuset och väntade på svar om de skulle sova där över natten eller om jag skulle vänta. Men hon fick dropp lite över 4timmar, så jag åkte hem, och då var det som att de inte hade snöat alls.

Skulle ha åkt till norrk med Erik idag vid 09-tiden. Men jag lyckades inte få någon sömn förns 08.30(då jag kollade sist på klockan var den 07.20).
Men vaknade inte av den där jävla väckarklockan då vid 08.00 som den ringer. Så vaknade nu vid 11 och fick lite panik när jag såg vad klockan var. Så får bli att kolla in Jacobssons istället. Se vad de har att erbjuda en kung jag som jag, jag liksom pissar framgång annars.

Så nu sitter jag här, ser på det ändå ganska sköna snön, dricker mitt kaffe och tänker på den sköna träning jag alldeles strax ska få. Fy fan.

Gott nytt år på er..era stackars satar.


"Jag pissar framgång"

Skrivet den 2007-12-30 @ 16:53:25

Åh hade nästan helt glömt bort att jag hade en blogg, men nu när jag färskat upp mitt minne så är det väl nästan dags för en uppdatering.
Veckorna i Thailand var väl kanske inte helt perfekta. Inte allt för många soltimmar man fick sig, mest moln, och sen regnet på eftermiddagen. Gjorde inte direkt några tripper som man kanske hade önskat sig. Andra veckan total-floppa för min del då jag åkte på magsjuka. Gick ner 3-4kg på en vecka. Sen när man kom hem så var det dags att spela innebandy. Dock bara b-laget. men jag hade ändå krampkänningar efter uppvärmningen bara. Inte så konstigt med tanke på att man legat på en strand en vecka i glassat och tagit sig allt för mycket alkohol den veckan. Försökte ändå att simma så mycket jag kunde, men inte så lätt i det vattnet, var tvungen att blunda, för att vattnet var fan saltare än McDonalds pomme!.

Nu då, lite om nutiden.
Nyår ser ut att bli den mest brutala flopp någonsin. Skulle ha varit här hos mig, men nu när min familj insjuknat så är det bara att hitta nytt. Så ni med bra förslag säg för fan till!


Var hos saggebagge o emli i lkpg i fredags med. Så ringe sagges brorsa o undra om han kunde fylla upp en plats på kvällen och spela innebandy. Så var jag med också. Det var riktigt kul att lira mot dem, för de spelade ändå fulare än vad Borensberg lyckades med. Så var det en kille innan vi började som gick och var så jävla stor i truten när han pratade om att han spelade innebandy. SÅ visade det sig att han lirade i Bråvalla. Hade han inte sagt de innan så hade jag ändå märkt det på de sätt han spelade innebandy, slå och spring. Är det deras motto?


aja, nog om de. bara bladdrar skit här.

Hoppas ni alla får ett värdelöst nyårsfirande! 
        För
Jag pissar framgång!


Lets se how far we´ve come...

Skrivet den 2007-12-01 @ 12:47:21

Spelade match igår. Bortamatch i Skärblacka mot Vingen. Vinst med 9-5.
Jag kunde inte spela hela matchen utan utgick efter halva matchen med en saftig lårkaka efter en ful höfttackling som inte resulterade i något, förutom min frånvaro på planen. Men under den tid jag spelade så han jag med att göra 3mål och 1ass. Innan matchen drog igång så sa jag till Emil att vi skulle chockstarta genom att göra mål i vårat första byta. Och så blev det också. Slet åt mig bollen och smällde in 1-0 efter en minut av matchen. Gjorde också 2-0 i 3e bytet. Stressade deras back och slog till bollen, och fick lite turligt in bollen. Mitt 3e var mycket tack vare Emil Engdahl, som fick tag i bollen på mitten, kontrade och slog över bollen till mig som drog målvakten och satte min 3e balja för kvällen.
Men noog om deet!


Fy satan så fint, imorrn åker vi till Thailand!
Ska bli så grymt skönt att få komma bort ett tag, bort, bort till värmen. Lite konstigt är nog att man kommer sakna jobbet faktiskt, trots att man längtar bort till värmen och slappet, så kommer de kännas tomt? något är det ju. Riktigt kul på jobbet så det kommer. Sen när vi är hemma igen så har jag bara 3dagar kvar på Holmbo, sen går min anställning ut. Om jag nu inte får fortsatt med fast anställning. Är ju mästermontören själv. Slaktar tid efter tid.

Men Patong har man hört lite blandat om. Från vissa håll sägs det vara ett skitställe, men av andra som nyss varit där ska det vara toppen. Har fått lite goda tipps om vart man ska åka, vilka stränder som är fetast. Så lär bli ett par vändor till en viss strand för min del, schyssta vågor för "bodysurfing". Inte långt ifrån där vi ska vara.


Helt såld på en hel del nya artister nu, ganska blandad stil.

- Lillasyster
- Snow Patrol
- The Red Jumpsuit Appartment
- Matchbox twenty

Nya för mig, men nog inte för alla.


Ae, men vi hörs, Hej!